You are here:>University of Vienna >Faculty of Philological and Cultural Studies>Department of English

Fehler in den Abschnitts- und Kontodaten / Incorrect data concerning Studienabschnitte and tuition fees

Liebe Studierende,

aufgrund technischer Probleme zeigt U:SPACE momentan leider falsche Abschnitts- und Kontodaten an. Wir bitten noch um etwas Geduld, die zuständigen Stellen arbeiten bereits mit höchster Priorität an der Behebung.

Bitte schicken Sie uns auch keine weiteren E-Mails zu diesem Thema, da wir leider nicht die technischen Möglichkeit haben, dieses Problem zu bearbeiten.

Dear Students,

Due to technical problems, U:SPACE is currently showing incorrect data concerning the completion of Studienabschnitte and calculation of tuition fees. We kindly ask you to be patient. The responsible unit is urgently working on resolving this problem.

Please also refrain from sending us any more e-mails about this issue, because we unfortunately do not have the technical capabilities to do anything about this issue.

University of Vienna | Universitätsring 1 | 1010 Vienna | T +43-1-4277-0